Töröcsik Zoltan

Ez a honlap lehetőséget teremt az ételkészítés iránt érdeklődők bekukkantására!

 

Gasztronómia?

Talán az általános iskolai korszakomban nem is gondoltam erre a szóra,azt sem gondoltam hogy valamikor ez fogja meghatározni életem legnagyobb részét.

Miért éppen szakács lettem?-Nem én választottam a szakmám,de erröl egy másik alkalommal.Töröcsik Zoltán és a fözés-gondoltam én akkor!

Elkezdtem a szakácsiskolát,elsö évben úgy-ahogy ment,de a második évben valahogy elkezdett érdekelni az egész szakma.

Harmadikos szakács tanuló voltam amikor a elsö Országos versenyemre beneveztem,ez volt az a pont ami elindított szakmai utamon.

Visszaemlékszem hogy szakácstanuló koromban amikor délután három óráig kellett volna a gyakorlóhelyemen lennem,én még este tíz óra tájt is a konyhában voltam.

Kérdezték is sokan:Te még mindig itt vagy a konyhában?

Jól éreztem magam a konyhában,ezért nap mint nap ott töltöttem az idömet.

A konyhai személyzet részére volt személyzeti szoba,úgyhogy nem aggódtam annyira hogy hogyan megyek haza,legtöbbször ott is töltöttem az éjszakát.

Arra is emlékszem hogy karácsony estéjén a szülöknek kellett eljönniük autóval értem hogy legalább már a karácsonyt ne ott a konyha közelében  töltsem.

Azóta eltelt néhány év és egyre csak erösödik bennem a munkám utáni szeretet,és azt is bekell vallanom hogy aki a szakmát választotta nekem valószínüleg a legjobbakat akarta nekem!

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 4
Havi: 3
Össz.: 15 427

Látogatottság növelés
Oldal: Gasztronómia:
Töröcsik Zoltan - © 2008 - 2024 - torocsikchef.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »