Gasztronómia?
Talán az általános iskolai korszakomban nem is gondoltam erre a szóra,azt sem gondoltam hogy valamikor ez fogja meghatározni életem legnagyobb részét.
Miért éppen szakács lettem?-Nem én választottam a szakmám,de erröl egy másik alkalommal.Töröcsik Zoltán és a fözés-gondoltam én akkor!
Elkezdtem a szakácsiskolát,elsö évben úgy-ahogy ment,de a második évben valahogy elkezdett érdekelni az egész szakma.
Harmadikos szakács tanuló voltam amikor a elsö Országos versenyemre beneveztem,ez volt az a pont ami elindított szakmai utamon.
Visszaemlékszem hogy szakácstanuló koromban amikor délután három óráig kellett volna a gyakorlóhelyemen lennem,én még este tíz óra tájt is a konyhában voltam.
Kérdezték is sokan:Te még mindig itt vagy a konyhában?
Jól éreztem magam a konyhában,ezért nap mint nap ott töltöttem az idömet.
A konyhai személyzet részére volt személyzeti szoba,úgyhogy nem aggódtam annyira hogy hogyan megyek haza,legtöbbször ott is töltöttem az éjszakát.
Arra is emlékszem hogy karácsony estéjén a szülöknek kellett eljönniük autóval értem hogy legalább már a karácsonyt ne ott a konyha közelében töltsem.
Azóta eltelt néhány év és egyre csak erösödik bennem a munkám utáni szeretet,és azt is bekell vallanom hogy aki a szakmát választotta nekem valószínüleg a legjobbakat akarta nekem!